"Leren is leuk"

Over IBHS

Ons streven is een blijvende impact in denken en doen. Op IBHS werken jonge talenten aan de toekomst en worden ze opgeleid tot leiders van hun eigen weg. Jonge talenten ontwikkelen zich tot sterke, deskundige professionals en ondernemers klaar om de wereld te helpen veranderen.
Binnen ons geaccrediteerde curriculum besteden wij veel ruimte aan de praktijk waarmee we een brug slaan tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Iedere week is er een Business Experience en iedere 4 weken organiseren wij een Business Week.
Onze intrinsiek gemotiveerde studenten zijn leergierige talenten. Zij kiezen ervoor om extra te investeren in hun toekomst. Juist door intensiever met hun studie om te gaan, willen onze studenten straks meer kunnen toevoegen. De brede bedrijfskundige opleiding, hun achtergrond en hun netwerk maakt onze studenten aantrekkelijk voor bedrijven.

wij opleiden

Leiders van de toekomst

IBHS staat voor kwaliteit. We leveren graag een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten, zodat zij klaar worden gestoomd voor een toekomst in International Business Management. Naast een prachtig diploma willen we onze studenten graag ook stimuleren in hun persoonlijke ontplooiing. Met persoonlijke coaching en praktijkgericht onderwijs willen we onze studenten ontwikkelen tot de leiders van de toekomst, zodat zij ook leren inspelen op veranderingen in de huidige maatschappij en de nieuwe economie.

Visie

IBHS heeft als doel studenten te ondersteunen in hun leer-, ontwikkel- en transformatieproces. De wereld verandert snel, zelfs in een exponentieel tempo, en uitdagingen worden steeds complexer, waardoor oude oplossingen minder goed, tot averechts werken. Het moet anders. In deze evolutionaire sprong is lerend, creatief en innoverend vermogen nodig om een veilige en sociaal rechtvaardige toekomst te creëren met een verantwoorde druk op het ecologisch systeem. Daar wil IBHS aan bijdragen, door het leren dichter op de werkvloer te brengen; door nieuwe beproefde kennis en vaardigheden beschikbaar te stellen; door eigentijdse vaardigheden te stimuleren en innovatieve leervormen aan te reiken.

Wij willen het beste uit studenten halen en helpen daarom studenten hun talenten te ontdekken, hun leerstijl te optimaliseren, en hun eigen passie te vinden. Zij ontwikkelen zich als persoon en als professional, waardoor ze een positieve en blijvende impact kunnen creëren.

Onze focus

De student en zijn of haar groei staat centraal. Wij bieden intensieve professionele coaching met dagelijks persoonlijk contact. Het draait om hulp bij de studie, opdrachten en tentamens en persoonlijke ontwikkeling mede door ervaren coaches uit bedrijfsleven. Zij helpen jou het maximale uit jezelf te halen, doelen te stellen, angsten te overwinnen en talenten en passies te ontdekken en stimuleren. Zo studeer je vanaf de start doelgericht, begeleid en ondersteund!

Wij onderscheiden ons door onze student te zien als jonge talenten die bij ons komt werken aan zijn of haar toekomst.  Deze visie is terug te vinden in vele aspecten op onze school, zoals de benadering van docenten en de inhoud van onze lessen.  IBHS is een school waar onze studenten zich snel thuis voelen.  Er hangt een fijne veilige sfeer, de studenten studeren versneld en we bieden sterk praktijkgericht en -toegepast onderwijs.  Onze studenten kiezen bewust voor het kleinschalige en persoonlijke onderwijs van IBHS.  Naast de kwaliteit van het onderwijs is het voor ons van belang onze studenten ook in hun persoonlijke ontwikkeling te coachen om ze nog beter voor te bereiden op een toekomst in het bedrijfsleven.

Onze blog

Laatste blogs

Verken de laatste inzichten en verhalen in onze blogs bij IBHS. Blijf op de hoogte van trends, ervaringen en tips van onze gemeenschap. Nieuwe ideeën en inspiratie, direct uit de bron!

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?