Amsterstam HBO Opleiding AI

Opleiding Business Technology en AI

Een studierichting met Business Technology & Artificial Intelligence (AI) wordt door veel reguliere scholen als deeltijdopleiding of cursus aangeboden. Dat is ook niet raar, want AI heeft de toekomst. Voor iemand met een baan biedt dit mogelijkheden om verder te groeien. Dit betekent echter niet dat een deeltijdopleiding voor iedereen gewenst is. 

Stel, jij bent recent geslaagd van de middelbare school of MBO, gemotiveerd en hebt affiniteit met Business Technology & AI, dan is een deeltijdstudie of cursus vaak onvoldoende. Je wilt meer dan dat. Pas jij in dit plaatje? Lees dan vooral verder wat onze studierichting Business Technology & AI te bieden heeft.

Ai opleiding

Business Technology en AI, maar dan beter!

IBHS biedt een 3-jarige voltijdstudie met focus op de praktijk. Praktijkervaring opdoen is essentieel. We merken nog te vaak in reguliere studies de focus op theorie. Dit is een gemiste kans, vinden wij, want wanneer jij je studie hebt afgerond komt de praktijk pas om de hoek kijken. Wij geloven dat de praktijk al tijdens je studie moet plaatsvinden. Dit realiseren wij door diverse stages (o.a. eerste leerjaar) en onze Business Weeks & Experiences. Tijdens deze praktijkbijeenkomsten leggen we de focus op praktijk met als vertrekpunt business management.

Wat kan je verwachten?

Welke vakken kan je verwachten binnen Business Technology en AI?

 • Het bedrijfsleven is constant in beweging en daarmee zeker ook de ontwikkeling van interne processen van bedrijven. Alle vakken die worden gegeven tijdens onze business opleiding staan in het teken van Business Technology en het bedrijf verder ontwikkelen. Geautomatiseerde IT kan daar zeker niet in ontbreken en daarom zijn vakken zoals Business Information Technology & Big Data belangrijker dan ooit. Naast deze vakken gaat ook veel aandacht uit naar Business Technology. Vakken die binnen dit straatje passen zijn: 

  • Strength based change
  • Strategie & Beleid
  • Business Development
  • Business Plan
  • Innovation strategies
20220324 Business Experience DsignLoyalty leiden

Wat kan je worden na je studie?

Gezien wij een volledige HBO-business opleiding aanbieden, zijn de keuzemogelijkheden na je studie ook groter. Veel studenten die affiniteit hebben met AI en Business Technology kiezen voor een beroep zoals Business Development Manager of Consultant, maar door de brede basis kan je toekomstige baan ook Managing Director of Product Manager bij een internationaal bedrijf zijn.

Iets voor jou?

Is de opleiding Business Technology en AI van IBHS iets voor jou?

In tegenstelling tot reguliere HBO-studies, hebben wij andere voordelen. De opleiding aan IBHS kenmerkt zich door de kwaliteit van het onderwijs. Dit realiseren wij door aandacht & persoonlijkheid te geven. Onze klassen zijn niet groter dan 12 studenten. Hierdoor waarborgen we de persoonlijkheid en ontwikkeling van jouw als individu. De financiering van de opleiding is daarnaast volledig te doen via DUO. Benieuwd wat anderen vinden, of heb je een andere vraag? Neem dan contact op of bezoek de open dag in hartje Amsterdam!  

20230223 Business Experience Two Chefs Brewing Amsterdam

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?