Januari start bij IBHS – Amsterdam Hbo Business School

Je kan starten in oktober èn in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2de jaar in te stromen. 

 

Hoe werkt januari instromen?

Met een stevige structuur leggen we samen de basis voor jouw studiesucces.  Voor onze januari starters is de opleiding iets anders geprogrammeerd.  In de eerste maand volg je een specifiek onboarding programma.  Tijdens de maand januari krijg je een introductie in de moderne bedrijfskunde, personal leadership en marketing.

Veel hbo studenten stoppen al in het eerste jaar met hun studie.  Om een studie succesvol te kunnen afronden heb je namelijk motivatie, energie en enthousiasme nodig.  Dat is er niet als je het gevoel hebt dat een studie niet bij je past.  Als januari instroom hoef je niet een heel studiejaar te wachten om te mogen starten, iets wat bij veel ander hogescholen wel het geval is.  Dit geldt natuurlijk ook als je eerst een break hebt genomen, bent gaan reizen of eerst een periode hebt gewerkt.

 

Meer weten?

Kom langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.
Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?