BBA Bedrijfskunde bij IBHS – Amsterdam Hbo Business School

Onze hbo-opleiding is gebaseerd op het BBA-diploma: bachelor of business administration.  Dit is wereldwijd door het bedrijfsleven het meest gevraagde diploma en de voorloper van een universitaire MBA.  Overal in de wereld opent een BBA-diploma deuren.  Een BBA sluit uitstekend aan bij bedrijven en vervolgopleidingen.  In 3 jaar kan je bij IBHS een bachelor’s degree (BBA) of in 2 jaar een associate degree (AD) behalen.

 

Waarom een BBA?

Business en Ondernemendheid zijn van belang voor iedere student om kansen te zien en in mogelijkheden te denken.  Het versterkt creativiteit, actiegerichtheid en innovatief onderzoekend vermogen.

 

Inhoud opleiding

Onze 3-jarige business opleiding richt zich op de toekomst, op de nieuwe economie.  Met een brede opleiding houd je opties open voor de toekomst.  Dankzij de brede business opleiding van IBHS behouden studenten de keuze van vele loopbanen.  De studie geeft een goede basis om te gaan werken of om door te studeren.  De focus ligt op value-based management, entrepreneurship & creativity, sustainability, social innovation & resilience, global economy en technology.  Het is een erkende versnelde 3-jarige hbo bachelor opleiding met DUO studiefinanciering.

Je kan starten in oktober en in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2de jaar in te stromen.

 

Meer weten?

Kom langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.
Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?