Amsterstam HBO Business opleiding

Creative Business

In een steeds complexere wereld is persoonlijk leiderschap en een brede blik onmisbaar. IBHS, gevestigd in het bruisende hart van Amsterdam, biedt de ideale plek om je niet alleen bedrijfskundig, maar ook persoonlijk te ontwikkelen. Onze brede business opleiding legt de nadruk op creatief ondernemen, wat het verschil maakt in succesvol zakendoen. Ontdek de veelzijdige carrièremogelijkheden, onze programma’s en waarom IBHS jouw ideale startpunt is voor persoonlijke en zakelijke groei!

  • Creative business bij IBHS;
  • Wat kan je worden?
  • In het hartje van Amsterdam!
  • IBHS iets voor jou?

New thinking

HBO Creative Business, of toch anders?

Bij IBHS zetten we Creative Business in een nieuw daglicht. Onze Business school in Amsterdam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat je je studie met succes afrondt. Dankzij ons ‘New Thinking’-concept is de kans op het vroegtijdig stoppen met je studie minimaal, en ben je goed voorbereid voor de toekomst.

Subtitel

Wat maakt ons anders?

  • Onze opleiding duurt drie jaar in plaats van de gebruikelijke vier, zodat je sneller aan het werk kunt.
  • Je hebt veel vrijheid en kunt je eigen studiepad kiezen.
  • We leggen veel nadruk op praktijkgericht leren, wat waardevolle branche-ervaring oplevert.

 

Onze aanpak, geïnspireerd door ‘New Thinking’, opent de deuren naar verschillende kansen. Dit is handig als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Bij IBHS verbreden we je perspectief en bieden we je meer opties voor de toekomst. Als je op zoek bent naar een nieuwe kijk op Creative Business, overweeg dan IBHS!

20230323 Business Experience BC-TEX Rogier van de Velde collage

Wat kan je worden na de studie?

Met je Hbo Creative Business diploma kun je veel kanten opgaan. Wat dacht je van marketing manager, productmanager of  business development manager? Dit diploma biedt je niet alleen een brede kijk op de creatieve zakelijke wereld, maar geeft je ook de flexibiliteit om uit te blinken in verschillende sectoren, waaronder marketing, media, en communicatie. Bij IBHS geloven we in praktijkgericht onderwijs dat jou voorbereidt op de uitdagingen van deze snel veranderende industrieën!

New thinking

Creative Business in hartje Amsterdam

Bij IBHS vind je Creative Business op een geweldige plek aan de Prinsengracht, midden in het bruisende Amsterdam. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor je moeiteloos van en naar je studie kunt reizen. Wil je onze campus eens bekijken? Kom dan langs tijdens onze open dag en ontdek zelf hoe centraal onze locatie is. Hier kun je het persoonlijk ervaren, en meer te weten komen over de mogelijkheden die onze Business School biedt voor jouw Creative Business-studie.

Subtitel

Is de creatieve opleiding van IBHS iets voor jou?

Is Creative Business iets voor jou? Dan horen wij het graag! Het begint allemaal met jouw motivatie en enthousiasme. We verwelkomen studenten die gemotiveerd zijn om te leren en te groeien. Toelatingseisen vragen een vooropleiding, maar als je ouder bent dan 21 en niet voldoet aan de eisen, kan een toelatingsexamen nog een optie zijn.

 

Twijfel je nog over je studiekeuze? Overweeg onze andere opleidingen, zoals de BBA opleiding, voor meer mogelijkheden. Als je andere specifieke vragen hebt, raadpleeg dan onze FAQ-pagina voor meer inzicht. Bij IBHS willen we je helpen om je passies te ontdekken en de juiste opleiding te vinden. Samen kijken we of onze creatieve opleiding echt bij jou past.

20220616 pand Prinsengracht 20220616_141706-WA0002

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?