Direct contact:

Ontdek IBHS​

IBHS is een kleine particuliere school gevestigd op de trendy Zuidas in Amsterdam.  Wij werken aan een juiste mindset, zodat een student weet waar hij of zij naar toe wilt gaan en de juiste bagage heeft om onze weg af te leggen.  Onze particuliere opleiding kost €18.500,– per jaar te financieren met DUO studiefinanciering. Dit is een investering in jouw toekomst welke vraagt om toewijding van jou en de begeleiders om samen jouw toekomst te verrijke

Bij IBHS kun je terecht met al je vragen, onze studenten en docenten staan voor je klaar om je maximaal te informeren.  Bijvoorbeeld als je wilt weten wat je kunt worden met een IBHS-opleiding, hoe het studieprogramma eruitziet, hoe het zit met de begeleiding en wat er allemaal komt kijken bij de (internationale) stages. Het is belangrijk om een goede studiekeuze te maken, en in deze tijd is dat nog lastiger dan normaal. Om tot een goede studiekeuze te komen, biedt IBHS jou de mogelijkheid om meer informatie te verzamelen middels een persoonlijk gesprek.  Voorkom keuzestress en laat je goed informeren!

Persoonlijk gesprek

Heb je via vrienden positieve verhalen gehoord en wil je meer weten? Of heb je onze website bekeken en wil je informatie?  Uiteraard geen enkel probleem!  In een persoonlijk gesprek krijg je één op één antwoord op al je vragen.  

 

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen jou als toekomstig student en IBHS.  Waarom wil je bij IBHS studeren en waarom deze specifieke studierichting?  Wat kan IBHS jou bieden?  Wat is jouw achtergrond? Heb je vooropleidingen of werkervaring aansluitend bij de opleiding?  Ook worden er zaken besproken als functiebeperkingen, toelatingseisen en eventuele vrijstellingen.

 

Sluit je vooropleiding onvoldoende aan op de studie die je wilt gaan volgen?  Dan wordt er een intakegesprek en assessment met je gepland.  Op basis van het gesprek en de assessment bestaat er een kans dat je toch tot de opleiding wordt toegelaten.

Aanmelden

Leuk dat je interesse hebt in één van de opleidingen van IBHS.  Tijdens een persoonlijk gesprek wordt gekeken of er een klik is tussen jou als toekomstig student en IBHS.  

 

Wij hanteren als toelatingseis een vwo, havo of mbo4 diploma (alle profielen) of een zogenoemde 21+ toets.  De 21+ toets wordt in overleg op IBHS afgenomen.

 

Verlate inschrijving

Afhankelijk van de beschikbare plaatsen, kun je je bij ons nog verlaat inschrijven.  Als particuliere school hanteren wij niet de 1-mei-regel.  Als je dus nog herexamens doet of liever wilt overstappen, kun je je verlaat inschrijven.  Je kunt je natuurlijk ook alvast inschrijven, om verzekerd te zijn van een studieplek.