IBHS

Stages

Ontdek de kracht van praktijkervaring bij IBHS. Onze stages bieden je de kans om vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle netwerken op te bouwen. Jouw toekomst begint hier, in het hart van de actie!

Dubbele Ervaring

Onze opleiding kent twee stages

Het eerste studiejaar wordt afgesloten met een Zomerstage van 3 tot 5 maanden. Tijdens deze zomerstage werken studenten 5 dagen per week bij een stagebedrijf. Voor dit bedrijf schrijft de student een adviesrapport voor een operationeel probleem/ uitdaging/ kans. Het thema betreft een onderzoek naar de kwaliteiten van de organisatie; een analyse naar de sterke en zwakke punten van de organisatie en naar diens kansen en bedreigingen vanuit de externe omgeving. De student schrijft een adviesrapport voor de leiding van de organisatie over de stand van zaken, gebaseerd op een externe en een interne oriëntatie op de meest relevante processen. De student concludeert de belangrijkste aanbevelingen voor verbetering. Het adviesrapport moet gebruikt kunnen worden als input bij het ontwikkelen, dan wel aanpassen, van een strategisch plan voor de organisatie.

IBHS_Amsterdam_Hbo_Business_School_All_Rent_ICT_1

Afstudeerervaring

Tweede en tevens afstudeerstage

Het tweede studiejaar wordt afgesloten met een Afstudeerstage van 8 tot 10 maanden. Tijdens de eindstage werk je 4 dagen per week bij een stagebedrijf en kom je 1 dag per week terug naar school. Voor dit bedrijf schrijf je 2 adviesrapporten om een tactisch en een strategisch probleem op te lossen.

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?