Business & Ondernemerschap bij IBHS – Amsterdam Hbo Business School

Business en Ondernemendheid zijn van belang voor iedere student om kansen te zien en in mogelijkheden te denken. Het versterkt creativiteit, actiegerichtheid en innovatief onderzoekend vermogen.

In 3 jaar stomen we je klaar voor het hbo business diploma.  We geven je praktische kennis en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling.  We helpen je dromen en passies te ontdekken en te bereiken, sterke eigenschappen te versterken en angsten te overwinnen.  We zijn er voor jou en jouw toekomst!

Je leert de mentaliteit van een ondernemer en een leider.  Je maakt je de omgangsvormen van het bedrijfsleven eigen.  Je leert van de successen van mensen die zich bewezen hebben, maar zeker ook van de fouten van mensen aan de top. 

Business en Ondernemendheid draaien om innovatie.  Bij IBHS leer je bedrijfsmatig onderzoeken om te creëren, verbeteren en innoveren.  Dat geeft New Thinking fundament.

 

Je kan starten in oktober en in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2de jaar in te stromen.

 

Meer weten?

Kom langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.
Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?