IBHS open dag

Schrijf je in voor de open avond

Op onze open avond kun jij de sfeer komen proeven bij IBHS en vragen stellen aan studenten, staf en docenten. Zij kunnen jou vertellen wat hun ervaringen zijn bij IBHS en hoe het er op onze school aan toe gaat.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op een open avond. Kom gerust langs wanneer jou dat uitkomt.

Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten tijdens de open avond?

Tijdens onze open dag/avond krijg je een kijkje in wat onze Business School zo speciaal maakt. Ontdek ons unieke lesprogramma, waarbij New Thinking centraal staat. Maak persoonlijk kennis met onze deskundige docenten en medestudenten en verken onze campus voor een voorproefje van het studentenleven.


Verder laten we je kennismaken met carrièremogelijkheden. We bieden inzicht in loopbaanbegeleiding en stages voor een succesvolle toekomst in het bedrijfsleven. Ook zullen we alle informatie delen over het inschrijvingsproces, inclusief toelatingseisen, inschrijvingsdeadlines en financieringsmogelijkheden. We verwelkomen je graag om al jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.  De open avond biedt een uitstekende gelegenheid om te ontdekken wat IBHS jou te bieden heeft!

Vooraf

Wat weet jij na de open avond bij IBHS in Amsterdam

Na onze open avond bij IBHS in Amsterdam keer je terug naar huis met een schat aan informatie. Je bent nu beter geïnformeerd over de uiteenlopende vakken binnen de BBA-opleiding en begrijpt hoe deze bijdragen aan een solide basis voor je toekomstige carrière.  Tijdens de open avond heb je ook inzicht gekregen in het verschil tussen een particuliere en reguliere studie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je verdere opleiding. Na de open avond heb je duidelijkheid over de mogelijkheden die voor je liggen. Zien we je daar?

IBHS_Amsterdam_Hbo_Business_School_Triodos_Bank

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?