Amsterstam HBO Business opleiding

Opleiding Business en Entrepreneurship

De opleiding Business en Entrepreneurship/Ondernemerschap heeft de laatste tijd aan populariteit gewonnen onder studenten. Het landschap van beroepen verandert. Scholen en opleidingsinstituten moeten mee met deze veranderingen. Reguliere HBO-opleidingen bieden deze opleidingen aan, maar kunnen met de snelheid van de verandering het onderwijsprogramma niet blijvend veranderen. IBHS daarentegen is een kleinschalige business school. Wij omarmen positieve verandering binnen onze business opleiding en bieden studenten die de opleiding Entrepreneurship en Ondernemerschap.

New thinking

Entrepreneurship en ondernemerschap, maar dan New Thinking

Je zult je wel afvragen wat ‘New Thinking’ inhoudt. New Thinking is het principe van zelfstandig keuzes maken en richting geven aan jouw eigen ontwikkeling. Wij enthousiasmeren studenten, in tegenstelling tot regulier onderwijs, om dit wél te doen. Om dit te bewerkstelligen bieden wij een brede business opleiding die in het teken staat van duurzaam onderwijs, innovativiteit en praktijkgerichtheid. Wij zorgen blijvend dat het lesmateriaal en de theorie aansluiten op de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied Entrepreneurship en Ondernemerschap. 

 

Ook bedrijven en organisaties staan centraal in het onderwijsprogramma van IBHS. Geregeld biedt IBHS (internationale) business weeks of business experiences aan! Dit is bij uitstek een goede manier om bedrijfsleven en scholen dichter bij elkaar te laten komen en contacten op te doen.

Wat kan ik worden?

Binnen welke beroepen kun je met deze opleiding aan de slag?

Gezien de breedte van de studie, is de verscheidenheid van beroepen ook groot. IBHS vindt dit belangrijk. Binnen het reguliere onderwijs zien we vaak nog dat afgestudeerde studenten van zeer specifieke opleidingen niet in het gewenste vakgebied terechtkomen, of dat ze omwille van een andere reden hier niet eindigen. We willen dit in de vorm van een breed opleidingsprogramma tegengaan. Een greep van beroepen waar onze afgestudeerde studenten terechtkomen, lees je hieronder:

    • OndernemerConsultant
    • Productmanager
    • International Publicity Agent
    • Managing director
20220127 Propedeuse uitreiking groepsfoto 3

Waarom een opleiding Business Entrepreneurship bij IBHS?

Studenten kiezen voor onze opleiding Entrepreneurship en Ondernemerschap om diverse redenen. De meest voorkomende redenen zijn:

De vrijheid om je eigen studie vorm te geven;

De praktijkgerichtheid van de studie;

De breedte van de studie. Je kan alle kanten op;

Iets voor jou?

Is de opleiding Business Entrepreneurship van IBHS iets voor jou?

Een besluit voor een passende opleiding is niet zomaar gemaakt. Dit weten we bij IBHS al geen ander. Studenten staan voor een zeer belangrijk keuzemoment wat invloed heeft op jouw toekomstperspectief. Bij vragen over onze business school, raadpleeg je onze Veelgestelde Vragen-sectie. Benieuwd naar een open avond of open dag IBHS in Amsterdam? Of ben je benieuwd naar de docenten of verhalen van studenten? Neem daarvoor contact met ons op. 

20230130 lokaal beneden_DSC2429-WA0004

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?