Kleinschalig & Persoonlijk Studeren aan IBHS – Amsterdam Hbo Business School

IBHS is een school waar je je snel thuis voelt.  In de kleinschalige en persoonlijke omgeving vind je structuur en motivatie.  Iedere student wordt gezien en gehoord.  Een groepsgrootte van 8 tot 12 studenten maakt echte interactie mogelijk en is wel zo gezellig.

In 3 jaar stomen we je klaar voor het hbo business diploma.  We geven je praktische kennis en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling.  We helpen je dromen en passies te ontdekken en te bereiken, sterke eigenschappen te versterken en angsten te overwinnen.  We zijn er voor jou en jouw toekomst!

Onze intensieve hbo business opleiding duurt 3 jaar.  Wij werken aan een juiste mindset, zodat jij weet en ontdekt waar jij naar toe wilt gaan en de juiste bagage hebt om de weg af te leggen.  Vanaf de start doelgericht, begeleid en ondersteund studeren, geeft versnelling, duidelijkheid en motivatie bij IBHS.

We dagen je uit om na te denken over veranderingen in de wereld en hoe jij op ontwikkelingen inspeelt.  Je leert de mentaliteit van een ondernemer en een leider.  Je maakt je de omgangsvormen van het bedrijfsleven eigen.  Je leert van de successen van mensen die zich bewezen hebben, maar zeker ook van de fouten van mensen aan de top. 

Rust krijg je van de intensieve begeleiding bij de studie en de persoonlijke ontwikkeling door ervaren coaches.  Zij helpen jou het maximale uit jezelf te halen en tillen jou altijd weer op.

Regelmaat komt van de heldere structuur.  Het zijn 4 volle werkdagen van 10.00-17.30uur; hard werken en groeien.

Ruimte ontstaat doordat IBHS heel persoonlijk en kleinschalig is.  Dit creëert sfeer en saamhorigheid.

 

Je kan starten in oktober en in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2de jaar in te stromen.

 

Meer weten?

Kom langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.
Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Inschrijven voor de open avond

Hulp nodig?