fbpx

Over IBHS

Onderwijsvisie

IBHS heeft als doel studenten te ondersteunen in hun leer-, ontwikkel- en transformatieproces. De wereld verandert snel, zelfs in een exponentieel tempo, en uitdagingen worden steeds complexer, waardoor oude oplossingen minder goed, tot averechts werken. Het moet anders. In deze evolutionaire sprong is lerend, creatief en innoverend vermogen nodig om een veilige en sociaal rechtvaardige toekomst te creëren met een verantwoorde druk op het ecologisch systeem. Daar wil IBHS aan bijdragen, door het leren dichter op de werkvloer te brengen; door nieuwe beproefde kennis en vaardigheden beschikbaar te stellen; door eigentijdse vaardigheden te stimuleren en innovatieve leervormen aan te reiken.

 

Wij willen het beste uit studenten halen en helpen daarom studenten hun talenten te ontdekken, hun leerstijl te optimaliseren, en hun eigen passie te vinden. Zij ontwikkelen zich als persoon en als professional, waardoor ze een positieve en blijvende impact kunnen creëren.

LEREN IS LEUK​

Onze focus

De student en zijn of haar groei staat centraal. Wij bieden intensieve professionele coaching met dagelijks persoonlijk contact. Het draait om hulp bij de studie, opdrachten en tentamens en persoonlijke ontwikkeling mede door ervaren coaches uit bedrijfsleven. Zij helpen jou het maximale uit jezelf te halen, doelen te stellen, angsten te overwinnen en talenten en passies te ontdekken en stimuleren. Zo studeer je vanaf de start doelgericht, begeleid en ondersteund!

OPEN AVOND!

Maak snel een afspraak
om een sfeerimpressie te krijgen van onze school!