fbpx

Ons team

Even kennismaken

Bijna al onze teamleden hebben een verleden in het onderwijs en/of het (internationale) bedrijfsleven. De ervaringen in dat verleden hebben geleid naar een wens om particulier onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken en onderscheidend, kwalitatief hoogwaardig onderwijs te geven dat gericht is op het (internationale) bedrijfsleven.

 

Vol passie en betrokkenheid willen wij als team jou begeleiden naar een prachtige toekomst. Natuurlijk moet jij het doen, maar wij reiken je graag alle gereedschappen aan om van jouw studie een succes te maken. We geloven dat theoretische kennis pas waarde krijgt als je weet hoe je het kunt gebruiken. En dat laten we je graag zien. We zien je graag als gelijkwaardig en willen je met onze ervaring ondersteunen in jouw zoektocht naar jouw passie, jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

 

De leden van de staf vertellen je graag wat voor hen belangrijk is bij IBHS en waar hun persoonlijke betrokkenheid ligt.

Willem Herselman

Algemeen directeur

”Leg het je uit en je vergeet het, laat het je zien en wellicht onthoud je het misschien, maar betrek ik je erbij dan begrijp je het.”

Max Brokamp

Directeur onderwijs

“Onderwijs is iemand helpen zijn of haar mogelijkheden te realiseren.”

Anne Marie Simons

Business coach

"Het onderwijs moet zoveel mogelijk van binnen naar buiten gaan, en de leerstof moet niet van buiten naar binnen worden ingepompt."

Ingrid Teunissen

vestigingsmanager

“Hét verschil maken voor de young professional in opleiding door ze te zien én er voor ze te zijn bij hun eerste stappen in de richting van een mooie toekomst!”

Niaan Pereboom

studie coach

“Onderwijs is de beste investering in jezelf.”

Wieky Weijnen

marketing & communicatie

“Alles wat je voedt dat groeit.”

Verrijk je toekomst!