fbpx

Kosten

IBHS is een particuliere school. Door het particuliere karakter van de opleidingen, ligt het collegegeld hoger dan bij het gesubsidieerde onderwijs. De opleidingen kosten €18.500,– per jaar.

 

Naast opleidingskosten zijn er nog de kosten van inschrijfgeld, studiematerialen en een schoolkostuum. De kosten voor het inschrijven en schoolkostuum zijn eenmalig.

"Bij inschrijven vóór 1 mei 2021
krijg je het inschrijfgeld
t.w.v. €500.-van ons cadeau!"

Wordt in mindering gebracht op de eerste betaaltermijn.

Financiering van de opleiding

Als je gaat studeren bij IBHS heb je recht op studiefinanciering  en een studentenreisproduct, volgens de voorwaarden van DUO. Daarnaast kun je als student aan particulier onderwijs meer lenen dan een student aan een reguliere school. Let op, het blijft lenen en je zult het bedrag dus uiteindelijk moeten terugbetalen.

Het bedrag dat je kunt lenen dekt de hogere studiekosten die een particulier instituut vraagt. Ook financieel hoeven er daarmee geen belemmeringen te zijn om te investeren in je toekomst. Wanneer je het ervoor over hebt financieel in je toekomst te investeren, en je ziet meer voordelen in het studeren aan een particuliere instelling, is het zeker een optie om te overwegen.

Meer info?

Neem contact met ons op!

Lening afsluiten

Bij DUO kun je dankzij de samenwerking met SDO Hogeschool een lening afsluiten tegen zeer gunstige voorwaarden. Je betaalt 0%* rente, hebt een lange periode om af te lossen (35 jaar*) en hoeft na afronding van je studie maandelijks maar 4%* van het extra inkomen boven het minimumloon af te lossen.

Inschrijfgeld

€500,-

Collegegeld per jaar

€18.500,-

Studiematerialen

€650,- (indicatief)

Business suit

€350,- (indicatief)

Aantal termijnen collegeld

12 maanden

Factuur collegeld termijnen

€1.541,67 per maand

Studieduur

36 maanden

Aanvullende beurs

Altijd aanvragen

Lening

Maximaal €921,17 per maand*

Collegeld krediet

Maximaal €903,33 per maand*

*Let op: bedragen in bovenstaande tabel gelden voor januari-augustus 2021 en kunnen per jaar variëren

Verrijk je toekomst!