666 Decanen - IBHS

Decanen, mentoren en studie(keuze)adviseurs

IBHS is een school waar u en uw leerling zich snel thuis voelen.  Er hangt een fijne sfeer, uw leerling kan versneld studeren en dan is er nog het unieke concept.  Studenten kiezen graag voor het kleinschalige en persoonlijke onderwijs van IBHS.

Help uw leerlingen kiezen

Als decaan, mentor of studiekeuzeadviseur wilt u uiteraard dat uw leerlingen straks goed terechtkomen.  Dat ze een hbo-opleiding én school hebben gekozen die bij hen past.  Ook IBHS streeft hiernaar, en daarom organiseren wij diverse (LOB-)activiteiten die uw leerlingen ondersteunen in hun oriëntatie- en keuzeproces.

Op uw school of bij IBHS

De activiteiten vinden plaats op uw school of op onze locatie.  Denk bijvoorbeeld aan een informatiemarkt, opleidingspresentatie of gastcollege op uw school, of een kennismaking dag bij IBHS.

Meer weten?

Mocht u interesse hebben of meer willen weten over onze studenten, opleidingen of organisatie, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ook over speciale verzoeken gaan wij graag met u in gesprek.  Wij onderzoeken samen met u graag de mogelijkheden die voor u prettig zijn.

Hulp nodig?