fbpx

Creativiteit & Ondernemerschap

We leven in een complexe wereld. Dit vraagt om persoonlijk leiderschap en een brede blik. Met een diploma van IBHS ontwikkel je je niet alleen bedrijfskundig, maar vooral ook op persoonlijk vlak. Wij vinden vakkennis belangrijk, maar een persoonlijke visie en aanpak maken het verschil in succesvol ondernemen.

 

IBHS biedt een unieke combinatie van kennis, leiderschapsontwikkeling en praktische toepasbaarheid. In het bijzonder is het ons doel om studenten te voorzien van:

1- Een gevorderd begrip van het management van bedrijven en de veranderende context waarin ze opereren.

 

2- Een systematische ontwikkeling van de vaardigheden van objectieve analyse, evaluatie en presentatie om studenten in staat te stellen vertrouwen te ontwikkelen in het effectief beoordelen en implementeren van managementstrategieën.

 

3- Het vermogen om kennis en begrip van zaken en management toe te passen op complexe vraagstukken, zowel systematisch als creatief en om een kritisch inzicht te hebben in hoe de bedrijfsvoering en management-praktijk verbeterd kunnen worden.

Na de studie

Je kunt veel kanten op met je hbo-diploma Creativiteit & Ondernemerschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van managing director, business developer of marketingmanager. Internationale handel biedt veel banen en kansen voor goed opgeleide jonge mensen. De behoefte aan internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding stijgt door de groeiende wereldhandel. Met kennis van zaken en een goed gevoel voor bedrijfskunde en e-business schop je het ook eventueel als zelfstandig ondernemer ver.


Behoefte aan goed opgeleide young professionals met excellente managementcapaciteiten is er in elke bedrijfstak. Na deze hbo-opleiding ben je daarom breed inzetbaar in veel verschillende functies en vakgebieden.

Verrijk je toekomst!

Hulp nodig?