Business Management & Entrepreneurship

We leven in een complexe wereld. Dit vraagt om persoonlijk leiderschap en een brede blik. Met een diploma van IBHS ontwikkel je je niet alleen bedrijfskundig, maar vooral ook op persoonlijk vlak.

IBHS biedt een unieke combinatie van kennis, leiderschapsontwikkeling en praktische toepasbaarheid. In het bijzonder is het ons doel om studenten te voorzien van:

1- Een gevorderd begrip van het management van bedrijven en de veranderende context waarin ze opereren.

2- Een systematische ontwikkeling van de vaardigheden van objectieve analyse, evaluatie en presentatie om studenten in staat te stellen vertrouwen te ontwikkelen in het effectief beoordelen en implementeren van managementstrategieën.

3- Het vermogen om kennis en begrip van zaken en management toe te passen op complexe vraagstukken, zowel systematisch als creatief en om een kritisch inzicht te hebben in hoe de bedrijfsvoering en management-praktijk verbeterd kunnen worden.

Na de studie

Je kunt veel kanten op met je hbo-diploma Business Management & Ondernemerschap. Wat dacht je bijvoorbeeld van managing director, business developer of marketingmanager. Internationale handel leidt tot veel banen en kansen voor goed opgeleide jonge mensen. De behoefte aan internationaal georiënteerde managers met een goede opleiding stijgt door de groeiende wereldhandel. Met kennis van zaken en een goed gevoel voor bedrijfskunde en e-business schop je het ook als zelfstandig ondernemer ver.

Wat kun je worden als je de hbo-opleiding Business Management & Ondernemerschap aan IBHS hebt afgerond?

Behoefte aan goed opgeleide young professionals met excellente managementcapaciteiten is er in elke bedrijfstak. Na deze hbo-opleiding ben je daarom breed inzetbaar in veel verschillende functies en vakgebieden.

Beroepen en werkgevers

Business Development Manager

Accountmanager

International Product Manager

Salesmanager

Import en Export Manager

Ondernemer

Marketingmanager

Consultant

International Marketing Researcher

Rayonmanager

Managing director

International Publicity Agent

Logistics manager

Productmanager

Exportmanager

Multinationals

Banken

Aandelenbeurs

Verzekeraars

Midden- en Kleinbedrijf

Adviesbureaus

Elektronicaconcerns

Reclame- en communicatiebureaus

Telecombedrijven

Retailbedrijven

Overheidsinstanties

Makelaardij

Eigen onderneming

start the journey