fbpx

Welkom bij IBHS

Amsterdam Hbo
Business School

IBHS

IBHS is een Hbo Business School gevestigd in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht.  Onze Hbo-Bachelor of Science opleiding is een praktijkgerichte studie die je opleidt tot een volledige business professional. Tijdens deze studie leer je alles over de inrichting van bedrijven, bedrijfsprocessen, management, economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij leren je om kansen te herkennen en ondernemend te zijn.

 

Ons motto is New Thinking. Hierbij is zelf keuzes kunnen maken enorm belangrijk. De brede praktijkgerichte business opleiding geeft je vrijheid in de toekomst. Jaarlijks kunnen uitstromen met een Propedeuse of Associate Degree of Bachelor Degree geeft je die vrijheid.

New Thinking

het is Jouw toekomst!

In 3 jaar stomen we je klaar voor het hbo business diploma.  We geven je praktische kennis en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling.  We helpen je dromen en passies te ontdekken en te bereiken, sterke eigenschappen te versterken en angsten te overwinnen.  We zijn er voor jou en jouw toekomst!

 

Onze focus ligt op de praktijk.  Business als vertrekpunt.  Iedere dag delen ondernemers en professionals hun ervaringen uit de praktijk.  Iedere week bezoeken wij een innovatief bedrijf.

 

Om praktijkervaring op te doen loop je tijdens je opleiding ieder jaar stage: je past alles toe wat je geleerd hebt in de praktijk en je doet nieuwe praktische kennis en vaardigheden op. Door jouw ervaring ben jij zelf bewust van de gang van zaken binnen een bedrijf en kan jij omgaan met verantwoordelijkheden.

 

Zelf keuzes kunnen maken, vinden wij bij IBHS belangrijk.  De brede praktijkgerichte business opleiding geeft je vrijheid in de toekomst.  Jaarlijks kunnen uitstromen met een erkend getuigschrift geeft je vrijheid nu. 

de juiste mindset

Onze intensieve hbo business opleiding duurt 2 tot 3 jaar.  Wij werken aan een juiste mindset, zodat jij weet en ontdekt waar jij naar toe wilt gaan en over de juiste bagage beschikt om de weg af te leggen.  Vanaf de start doelgericht, begeleid en ondersteund studeren, geeft versnelling, duidelijkheid en motivatie bij IBHS.

 

Onze business opleiding richt zich op de toekomst, op de nieuwe economie. Met een brede opleiding houd je opties open voor de toekomst.  Dankzij de brede business opleiding van IBHS behouden studenten de keuze van vele mogelijke loopbanen. De studie geeft een goede basis om te gaan werken of om door te studeren op de universiteit.

Business en Ondernemendheid draaien om innovatie. Bij IBHS leer je bedrijfsmatig onderzoeken om te creëren, verbeteren en innoveren.

Dat geeft New Thinking fundament.

We dagen je uit om na te denken over veranderingen in de wereld en hoe jij op ontwikkelingen inspeelt.  Je leert de mentaliteit van een ondernemer en een leider.  Je maakt je de omgangsvormen van het bedrijfsleven eigen.  Je leert van de successen van mensen die zich bewezen hebben, maar zeker ook van de fouten van mensen aan de top.

 

IBHS is een school waar je je snel thuis voelt.  In de kleinschalige en persoonlijke omgeving vind je structuur en motivatie.  Iedere student wordt gezien en gehoord.  Een groepsgrootte van 8 tot 12 studenten maakt echte interactie mogelijk en is wel zo gezellig.

 

Onze opleiding sluit aan bij de praktijk en biedt een toegevoegde waarde voor de toekomst.  Uiteraard is toetsing daar een onderdeel van.  Bij IBHS toetsen we door het praktisch toepassen (via beroepsauthentieke opdrachten).

 

Je kan starten in oktober en in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2e jaar in te stromen.  Met een stevige structuur leggen we samen de basis voor jouw studiesucces.

Bij IBHS leer je hoe je een organisatie kan laten groeien. In een tijd van steeds snellere verandering is het zaak om voortdurend een stap voor te blijven. Out-of-the-box denken is niet genoeg.

Meer weten?

Kom eens langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.

Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Studenten reviews

wat kun je bij ons verwachten?

Verrijk je toekomst!

Schrijf je nu in en start in januari.

Ieder jaar de vrijheid om uit te stromen
met een erkend getuigschrift of

diploma

Propedeuse

Eerste Jaar

Associate Degree

Tweede Jaar

Bachelor Degree

Derde Jaar

New Thinking

Hulp nodig?