fbpx

Studeren bij IBHS

Bij een studiekeuze zijn meerdere aspecten van belang.
Wat vind je leuk, wat kun je goed en wat kun je na je studie
met je diploma op zak gaan doen?

Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je het tijdens je studie naar je zin hebt. Lessen moeten niet alleen informatief zijn, maar ook boeien. Het geleerde moet zichtbaar in de praktijk toe te passen zijn en we geven je graag een kijkje in jouw toekomst door je kennis te laten maken met het bedrijfsleven zoals jij dat kunt gaan ervaren na je studie.

 

Onze driejarige hbo-opleidingen leiden naar een internationaal erkend diploma, de Bachelor of Business Administration en geven je een brede basis voor een keur aan opties in de toekomst. We kennen binnen onze opleiding International Business Management twee verschillende specialisaties:

Creativiteit &
Ondernemerschap

Hotel &
Hospitality

OPEN AVOND!

Maak snel een afspraak
om een sfeerimpressie te krijgen van onze school!

Hoogwaardig Curriculum en

diploma

Vrijheid

Na ieder jaar kun je bij IBHS uitstromen met een erkend getuigschrift of diploma. Dat geeft je extra vrijheid in de keuzes die jij voor jouw toekomst maakt.

Financiering

Ondanks de hogere kosten van particulier onderwijs is ook voor jou deze prachtige investering in jouw eigen toekomst binnen handbereik. Bij DUO kun je het volledige collegegeld lenen, dat maakt een BBA bij IBHS voor iedereen bereikbaar!

Praktijk

Als je eenmaal bij ons aan de slag gaat, weet dan dat we de theorie die je meekrijgt ook toe gaan passen in de praktijk door middel van stages, projecten en businessplannen. Naast allerlei ervaringsdeskundigen die je gaat ontmoeten uit het bedrijfsleven zul je ook zelf gaan werken in omgevingen waar je je kennis toe gaat passen.

Verrijk je toekomst!

Hulp nodig?