fbpx

Welkom bij IBHS

Amsterdam Hbo Business School

Focus op praktijk en business als vertrekpunt.

IBHS is een Hbo Business School gevestigd in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht. Onze hbo-Bachelor of Science opleiding is een praktijkgerichte studie die je opleidt tot een volledige business professional. Tijdens deze studie leer je alles over de inrichting van bedrijven, bedrijfsprocessen, management, economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij leren je om kansen te herkennen en ondernemend te zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie of langskomen voor een gesprek.

IBHS

Je bent van harte welkom op onze open avonden, we vinden het vooral fijn om met jou persoonlijk in gesprek te gaan. Zo kunnen we jouw doelen en wensen inventariseren en samen met jou bekijken wat onze mogelijkheden zijn. Je bent van harte welkom om contact met ons op te nemen voor een afspraak.

Business en Ondernemendheid.

Onze focus ligt op de praktijk.  Business als vertrekpunt.  Iedere dag delen ondernemers en professionals hun ervaringen uit de praktijk.  Iedere week  bezoeken wij een innovatief bedrijf. Iedere maand is er een Business Week.

Om praktijkervaring op te doen loop je tijdens je opleiding ieder jaar stage: je past alles toe wat je geleerd hebt in de praktijk en je doet nieuwe praktische kennis en vaardigheden op. Door jouw ervaring bij jij zelf bewust van de gang van zaken binnen een bedrijf en kan jij omgaan met verantwoordelijkheden.

Ons motto is New Thinking. Hierbij is zelf keuzes kunnen maken enorm belangrijk. De brede praktijkgerichte business opleiding geeft je vrijheid in de toekomst. Jaarlijks kunnen uitstromen met een Propedeuse of Associate Degree geeft je die vrijheid.

Studenten reviews

Ieder jaar de vrijheid om uit te stromen
met een erkend getuigschrift of

diploma

Opleiding in business en ondernemendheid

Versneld BBA diploma

Propedeuse, Associate Degree en Bachelor Degree

We zijn er voor jou en jouw toekomst!

IBHS is een school waar je je snel thuis voelt.  In de kleinschalige en persoonlijke omgeving vind je structuur en motivatie.  Iedere student wordt gezien en gehoord.  Een groepsgrootte van 6 tot 12 studenten maakt echte interactie mogelijk en is wel zo gezellig.

Je kan starten in januari en in oktober met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2de jaar in te stromen.  Met een stevige structuur leggen we samen de basis voor jouw studiesucces.

Bij IBHS – Amsterdam Hbo Business School leer je hoe je een organisatie kan laten groeien.

In een tijd van steeds snellere verandering is het zaak om voortdurend een stap voor te blijven.

 

Meer weten?

Kom langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.

 

Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

× Hoe kunnen wij je helpen?