fbpx

HOTEL & HOSPITALITY

Bij Hospitality is het creëren van een beleving voor de gast enorm belangrijk. Er wordt aandacht besteed aan wat dat betekent en hoe dat optimaal gerealiseerd kan worden. Daarnaast zal er alleen gekeken worden naar de omgeving van de gast, maar ook naar de organisatie waarvoor je werkt. Voorbeelden daarvan zijn hoe je inspeelt op de individualisering van de samenleving en hoe je omgaat met steeds kritischer wordende gasten.

Na je afstuderen ben je klaar om een stap verder te gaan met je professionaliteit, creativiteit en innovatieve ideeën. In drie jaar leer je hoe je je ontwikkelt tot een allround hotelmanager ofwel manager hospitality.

Waar vind je je droombaan?

Denk groot, denk ruim want je kunt over de hele wereld werken.
Je dient je echter wel optimaal te ontwikkelen om daar te komen!

Bij IBHS bieden we je alles wat je nodig hebt om je toekomstige baan te krijgen. Als manager hospitality houd je toezicht op de bedrijfsvoering van een organisatie die vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar draait. Je kunt werken over de hele wereld, in het gehele spectrum van de horeca, bij bijvoorbeeld hotels, vakantieparken, cruisemaatschappijen, partycateraars of congreslocaties.

 

Na de studie

Behoefte aan goed opgeleide managers met excellente organisatiecapaciteiten is erin bijna elke bedrijfstak. Na deze hbo-opleiding ben je daarom breed inzetbaar in veel verschillende functies en vakgebieden. Ook buiten de hospitality is vaak interesse voor mensen met deze achtergrond, omdat ze van aanpakken weten en servicegericht zijn.

Binnen de hospitality branche kan je bijvoorbeeld denken aan eventmanager bij Amsterdam Dance Event (ADE) of ga aan de slag als banqueting manager bij NH Collection Grand Hotel Kransnapolsky. De omzet en werkgelegenheid in de horeca stijgen al jarenlang op rij, al bracht corona wel een flinke uitdaging. Met jouw capaciteiten help je jouw bedrijf er weer bovenop, of start je een nieuwe onderneming!

Beroepen en werkgevers

Hotelmanager

Food & Beverage manager

Eventmanager

Weddingplanner

Congresorganisator

Marketingmanager

Consultant

Duty manager

Reservations manager

Front Office manager

General manager

Ondernemer

Evenementenorganisaties

Hotels

Restaurants

Attractieparken

Congres- en beurslocaties

Culturele centra

Multinationals

Banken en verzekeraars

Cruiseschepen

Marketingbureaus

Adviesbureaus

Eigen onderneming

Verrijk je toekomst!

Hulp nodig?