fbpx

Welkom bij IBHS

Amsterdam Hbo
Business School

IBHS is een Hbo Business School gevestigd in hartje Amsterdam aan de Prinsengracht.  Onze Hbo-Bachelor of Science opleiding is een praktijkgerichte studie die je opleidt tot een volledige business professional. Tijdens deze studie leer je alles over de inrichting van bedrijven, bedrijfsprocessen, management, economie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij leren je om kansen te herkennen en ondernemend te zijn.

 

Ons motto is New Thinking. Hierbij is zelf keuzes kunnen maken enorm belangrijk. De brede praktijkgerichte business opleiding geeft je vrijheid in de toekomst. Jaarlijks kunnen uitstromen met een Propedeuse of Associate Degree of Bachelor Degree geeft je die vrijheid.

New Thinking

het is Jouw toekomst!

In 3 jaar stomen we je klaar voor het hbo business diploma.  We geven je praktische kennis en helpen je in je persoonlijke ontwikkeling.  We helpen je dromen en passies te ontdekken en te bereiken, sterke eigenschappen te versterken en angsten te overwinnen.

 

Bij IBHS – Amsterdam Hbo Business School leren studenten van en in de praktijk.  Binnen onze BBA-business opleiding besteden wij veel ruimte aan de praktijk.  We slaan een brug tussen onderwijs en het bedrijfsleven.  Onze focus ligt op de praktijk.  Business als vertrekpunt.  Iedere dag delen onze docenten, ondernemers en professionals, hun ervaringen uit de praktijk.  Iedere week is er een Business Experience waarbij we een bedrijf bezoeken. Tijdens een bedrijfsbezoek maken de studenten kennis maken met het werk, de sfeer en de mogelijkheden in de sector. Ze ervaren de samenhang van verschillende beroepen binnen een bedrijf en krijgen een indruk van bedrijfsprocessen.

 

Iedere maand is er een Business Week. Ieder jaar is er een Business Trip en een Stage. Leren doe je door kennis toe te passen.  Door in de praktijk de studiestof te gebruiken op een manier dat een bedrijf er echt iets aan heeft.  Vandaar dat IBHS ervoor heeft gekozen om leren in de praktijk een belangrijke rol te geven.  Dit is terug te vinden in opdrachten bij vakken, de projecten, de praktijkactiviteiten, de stages en de fasewerkstukken.

Business en Ondernemendheid draaien om innovatie. Bij IBHS leer je bedrijfsmatig onderzoeken om te creëren, verbeteren en innoveren.

Dat geeft New Thinking fundament.

IBHS is een school waar je je snel thuis voelt.  In de kleinschalige en persoonlijke omgeving vind je structuur en motivatie.  Iedere student wordt gezien en gehoord.  Een groepsgrootte van 8 tot 12 studenten maakt echte interactie mogelijk en is wel zo gezellig.

 

Je kan starten in oktober en in januari met onze business opleiding.  Met de juiste vooropleiding bestaat ook de mogelijkheid om in het 2e jaar in te stromen. 

Bij IBHS leer je hoe je een organisatie kan laten groeien. In een tijd van steeds snellere verandering is het zaak om voortdurend een stap voor te blijven. Out-of-the-box denken is niet genoeg.

Meer weten?

Kom eens langs op de Prinsengracht 701 of bel met 020-210 15 10.

Wij vertellen je graag meer over business in de praktijk, New Thinking, de sfeer, de opleiding en wat studeren aan IBHS nou zo uniek maakt.

Studenten reviews

Bedrijfskunde
=
International Business Management

Value-based
Business Management

Entrepreneurship & Creativity

Social Innovation &
Resilience

Sustainability

Technology

Global Economy

wat kun je bij ons verwachten?

Schrijf je nu in en start komend studiejaar.

Ieder jaar de vrijheid om uit te stromen
met een erkend getuigschrift of

diploma

Propedeuse

Eerste Jaar

Associate Degree

Tweede Jaar

Bachelor Degree

Derde Jaar

New Thinking

Hulp nodig?