Naar school in Corona tijd

Natuurlijk houden wij serieus rekening met de Corona-COVID-19 pandemie. U kunt erop rekenen wij goed voorbereid zijn om de veiligheid en gezondheid van studenten en medewerkers te kunnen garanderen.

IBHS kan, door de kleinschaligheid en dankzij speciale maatregelen, de lessen op eigen locatie geven. Door de ruime opzet van onze lokalen is anderhalve meter afstand tussen de studenten en docenten geen probleem.

We beschikken over professionele ventilatiesystemen, die de lucht in de ruimtes regelmatig ververst met buitenlucht, waardoor in alle lokalen de luchtkwaliteit goed is. Onze ruime opzet geeft ons de kans om studenten te verspreiden en in verschillende ruimtes te plaatsen. De verplichte looproutes in gebouwen, de faciliteiten om handen en materialen te ontsmetten en schermen op belangrijke plaatsen zijn vanzelfsprekend beschikbaar.

Mochten er vanuit de overheid aanvullende maatregelen volgen, zullen wij uiteraard daarop direct handelen en indien wij dat nodig achten onze maatregelen zelfs uitbreiden. Hoewel we erg hechten aan fysiek lesgeven, realiseren we ons dat dit alleen mogelijk is in een hygiënische en voor de gezondheid veilige omgeving.